Constructii case
0730.206.692
0730.206.692
office[@]constructiicaseamenajari.ro

Amenajari interioare

Home > Amenajari interioare

Cand aveti nevoie de finisaje si amenajari interioare este mai bine sa lasati totul pe seama unor profesionisti. Montarea incorecta a unor elemente de acoperire (parchet, gresie sau faianta) si  erorile ce pot aparea pe timpul realizarii tencuielilor va pot da batai de cap. De cele mai multe ori remedierea lor va necesita o munca dificila si un cost ridicat.

Peretii si tavanele se acopera cu un strat de glet sau placi de rigips pentru a le conferi un aspect uniform si pentru a usura vopsirea lor ulterioara. Astfel se pot remedia chiar si unele erori constructive, in cazul in care locuinta dumneavoastra nu a fost ridicata de o firma tocmai profesionista. Pentru acoperirea grinzilor si a altor instalatii cu aspect neplacut se foloseste adesea un tavan fals. Acesta este confenctionat din placi de rigips, placi sustinute de o retea de suporturi metalice sau profile de aluminiu.  

Pentru bai, bucatarii si alte incaperi cu umiditate ridicata sau care necesita spalari frecvente ale peretilor si a podelei se pot utiliza placi de gresie, faianta, marmura sau chiar piatra naturala. Acestea sunt materiale pentru amenajari interioare cu o rezistenta sporita la uzura ce nu vor avea de suferit ca urmare a actiunii umezelii sau a vaporilor de apa.   

Pardoseala este unul dintre cele mai importante elemente de amenajari interioare. Fiind supusa unei presiuni ridicate ca urmare a traficului intens din locuinta aceasta are nevoie de o rezistenta sporita. Puteti opta pentru o pardoseala clasica realizata din lemn, parchet laminat, parchet masiv sau parchet multistratificat. Fiecare dintre suprafete prezinta avantajele (sau dezavantajele) sale. In cazul bailor, al saunelor si al bucatariilor moderne, majoritatea expertilor in amenajari interioare vor fi de parere ca placarea lor cu gresie este cea mai buna solutie. Aceste incaperi sunt foarte usor de murdarit si au nevoie de o curatare periodica sau chiar dupa fiecare utilizare.  

Programeza o intalnire

FIRMA DE CONSTRUCTII - Romeco Impact SRL

Strada Ghiocelului, Nr. 7, Cam. 2, Buftea, Ilfov

0763.267.775 / 0730.206.692

office[@]constructiicaseamenajari.ro

www.constructiicaseamenajari.ro