Constructii case
0730.206.692
0730.206.692
office[@]constructiicaseamenajari.ro

Instalatii electrice

Home > Instalatii electrice

Sunteti multumit deoarece tocmai v-ati achizitionat o locuinta la rosu si totul pare perfect. Insa pana in momentul in care va veti putea muta in ea mai aveti de facut cativa pasi. Amenajarile interioare, lucrarile de izolare a peretilor si realizarea unei instalatii electrice sigure sunt principalele aspecte pe care va trebui sa va concentrati in continuare.

Pentru montare unei instalatii electrice in orice locuinta noua este nevoie sa obtineti avizul in scris de la furnizorul dumneavoastra de electricitate. Montajele, conductorii, prizele si panoul de distributie se vor instala doar de catre echipa de lucratori specializati in instalatii electrice. Altfel siguranta persoanelor ce locuiesc in acea casa este pusa intr-un grav pericol. In lipsa unor instalatii electrice corespunzatoare exista un risc ridicat de electrocutare (o izolare ineficienta a conductorilor) sau chiar de incendiu (ca urmare a unui scurt circuit).

Contoarele de citire a consumului pentru instalatii electrice vor trebui montate in exteriorul locuintei sau chiar al proprietatii dumneavoastra. Astfel se va permite citirea lor de catre reprezentantii furnizorului de electricitate chiar si in lipsa dumneavoastra.

Este foarte important ca atunci cand conductorii unor instalatii electrice au un traseu comun cu alte instalatii de utilitati acestia sa fie pozitionati corespunzator:

  • deasupra tevilor de apa si de canalizare
  • sub conductele de gaze sau instalatii a caror temperatura poate depasi 40 de grade

Pentru a facilita remedierea defectiunilor care pot aparea si pentru a oferi un plus de siguranta in exploatarea unei instalatii electrice, firma constructoare se va asigura ca toate cablurile conductoare si de curent alternativ vor fi marcate corespunzator:

  • Culoare verde sau galben pentru instalatii electrice de protectie
  • Albastru deschis pentru instalatii electrice formate din conductori neutri
  • Culoarea alba pentru instalatii electrice sau conductoare mediene
  • Orice alta culoare fata de cele enumerate pentru instalatii electrice si conductori de pol sau faza

Programeza o intalnire

FIRMA DE CONSTRUCTII - Romeco Impact SRL

Strada Ghiocelului, Nr. 7, Cam. 2, Buftea, Ilfov

0763.267.775 / 0730.206.692

office[@]constructiicaseamenajari.ro

www.constructiicaseamenajari.ro