Constructii case
0730.206.692
0730.206.692
office[@]constructiicaseamenajari.ro

Constructii case la rosu

Home > Constructii case la rosu

Daca va doriti o locuinta dar nu dispuneti momentan de suma necesara realizarii unui astfel de imobil, trebuie sa aruncati o privire asupra ofertelor de constructii case la rosu. In cazul acestora costurile pot fi uneori cu pana la 50 la suta mai mici decat cele ale unei locuinte complete. Ce presupune totusi realizarea unei lucrari de constructii case la rosu si care sunt aventajele acesteia?

Dupa intocmirea si aprobarea proiectului de constructii case la rosu echipele noastre se vor ocupa de:

  • Trasarea si turnarea fundatiei impreuna cu amplasarea elementelor de armatura
  • Ridicarea peretilor exteriori si a celor interiori
  • Realizarea elementelor de structura ale unei constructii case la rosu. Acestea includ de regula elemente de baza precum placi, terase sau stalpi de sustinere si cai de facilitare a accesului – cum este cazul scarilor interioare/exterioare, daca imobilul dumneavoastra va fi realizat pe mai multe etaje.
  • Construirea structurii (grinzi si elemente de sustinere) pe care urmeaza a fi pozitionat acoperisul

Trebuie precizat faptul ca in ridicarea unei constructii case la rosu nu sunt incluse finisajele interioare/exterioare, instalatiile electrice si sanitare sau realizarea propriuzisa a acoperisului (tigle metalice, ceramica, tabla, etc.).

Avantaje constructii case la rosu

Amplasarea unei constructii case la rosu pe proprietatea dumneavoastra va va permite sa ridicati imobilul mult dorit fara a fi nevoit sa scoateti din buzunar o suma foarte mare. Finisajele si instalatiile pot fi realizate ulterior in regim propriu sau prin contractarea unei firme specializate in astfel de lucrari. O mare importanta ar trebui acordata finalizarii acoperisului intr-o perioada cat mai scurta deoarece precipitatiile abundente pot produce infiltratii cauzand astfel pagube insemnate structurilor de rezistenta.

Un alt mare avantaj pentru constructii case la rosu il reprezinta posibilitatea dumneavoastra de a va realiza si amenaja locuinta strict dupa preferinte si nu prin prisma standardelor stabilite de dezvoltator. Finisajele preferentiale, instalatiile sanitare adaptate nevoilor dumneavoastra si elementele decorative speciale nu ar putea fi implementate la fel de usor in cazul realizarii unor constructii la cheie.

Programeza o intalnire

FIRMA DE CONSTRUCTII - Romeco Impact SRL

Strada Ghiocelului, Nr. 7, Cam. 2, Buftea, Ilfov

0763.267.775 / 0730.206.692

office[@]constructiicaseamenajari.ro

www.constructiicaseamenajari.ro