Constructii case
0730.206.692
0730.206.692
office[@]constructiicaseamenajari.ro

Constructii case la cheie

Home > Constructii case la cheie

Ridicarea unei constructii case la cheie este solutia potrivita pentru cei ce doresc sa se mute in noua locuinta imediat dupa incheierea lucrarilor. Este o alternativa comoda ce permite dare in folosinta a imobilului nou ridicat fara a genera costuri suplimentare pentru proprietar. Daca dispuneti de suma necesara unei constructii case la cheie lucrurile sunt chiar foarte simple.

Ce presupune realizarea unei constructii case la cheie?

In cazul in care ati optat pentru achizitionarea unei constructii case la cheie, dezvoltatorul se va ocupa de tot ceea ce tine de ridicarea si finisarea locuintei dumneavoastra:

  • Turnarea fundatiei, placilor, stalpilor si a elementelor de rezistenta
  • Ridicarea zidurilor, a acoperisului si a scarilor interioare sau exterioare
  • Realizarea finisajelor interioare si exterioare. In cazul unei constructii case la cheie acestea pot include tencuieli, zugraveli, usi si ferestre sau acoperirea unor suprafete (parchet, gresie, faianta).
  • Montarea instalatiilor termice si electrice. Reteaua electrica, prizele, intrerupatoarele, caloriferele si centrala termica (sau alt sistem de incalzire). Toate raman in sarcina companiei de constructii!
  • Instalatiile sanitare pentru bai si bucatarie. Echipa de constructii case la cheie se va ocupa atat de montarea chiuvetelor, vasului de toaleta sau a cazii dumneavoastra cat si de realizarea conexiunilor si racordurilor necesare.

Cele mai importante lucruri pe care ar trebui sa le aveti in vedere in momentul achizitionarii unei constructii case la cheie sunt:

Tamplaria - aceasta este compusa din totalitatea ferestrelor si usilor necesare locuintei. Calitatea tamplariei va influenta atat capacitatea casei de a retine caldura cat si aspectul general al proprietatii.

Tencuiala si placarea – aceaste doua elemente au rolul de a proteja elementele de structura si de a oferi constructiei un aspect atractiv. O atentie deosebita va trebui acordata tencuielii peretilor exteriori deoarece acestia sunt supusi frecvent actiunii intemperiilor si a fenomenelor naturale.

Pardoseala – se monteaza deasupra placilor sau a planseelor si poate fi realizata dintr-o gama larga de materiale constructii case la cheie: lemn, ciment, mozaic, piatra. Fiecare dintre acestea au proprietati unice de izolare termica si fonica iar alegerea lor tine strict de preferinta dumneavoastra si de utilitatea camerelor in care vor fi instalate.   

Programeza o intalnire

FIRMA DE CONSTRUCTII - Romeco Impact SRL

Strada Ghiocelului, Nr. 7, Cam. 2, Buftea, Ilfov

0763.267.775 / 0730.206.692

office[@]constructiicaseamenajari.ro

www.constructiicaseamenajari.ro